Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Politie Neteland : "2,5 kg cannabis en 1,7 kg cocaïne in beslag genomen in Kasterlee - verdachten na ongeval opgepakt" - extra foto's

Takeldienst Jimmy Verwimp takelt het verdachte voertuig.

Woensdag voerde politie Neteland een succesvolle huiszoeking uit in Kasterlee. Meldingen van verdachte handelingen en een verkeersongeval gevolgd door het nodige onderzoek, hadden hen tot daar geleid.

"Woensdagmiddag merkten omstaanders, en later ook een interventieploeg van PZ Neteland, verdachte handelingen op bij een verkeersongeval op de Industrielaan in Olen die mogelijk wezen op druggebruik – en handel", zegt waarnemend korpschef Pieter Hendrickx.

"Bij het ongeval op de Industrielaan in Olen raakte een 31-jarige automobilist uit Kasterlee licht gewond. De man botste met z'n auto tegen een vrachtwagen. De wagen werd weggeslingerd en raakte zwaar beschadigd.

Het betrokken voertuig was eerder al gespot bij verdachte handelingen.   De bestuurder, die verwondingen had opgelopen, werd na zijn verzorging in het ziekenhuis overgebracht naar het cellencomplex van PZ Neteland. Ook z'n partner werd gearresteerd.

Diezelfde dag voerde de politie nog een huiszoeking uit in de woning van de verdachten. Daar konden ze het volgende in beslag nemen:

  • Een geldtelmachine
  • €29.375 cash geld
  • +/- 2.500 gr cannabis
  • 1600 zakjes cocaïne (1600 gr)
  • 90 gram door elkaar verpakte cocaïne
  • verpakkingsmateriaal
  • precisieweegschaal
  • boekhouding

“Dit resultaat getuigt van knap teamwork tussen de recherche, de wijkagenten en team PROA. We zijn blij met deze prestatie en blijven de strijd aangaan tegen druggebruik en -handel in Neteland en omstreken.”, besluit wnd.  Pieter Hendrickx.

De verdachten zijn ondertussen aangehouden door de onderzoeksrechter. (pol)  Foto's J. Verwimp/NNieuws.

Het betrokken voertuig was eerder al gespot bij verdachte handelingen.   De bestuurder, die verwondingen had opgelopen, werd na zijn verzorging in het ziekenhuis overgebracht naar het cellencomplex van PZ Neteland. Ook z'n partner werd gearresteerd.

Het betrokken voertuig was eerder al gespot bij verdachte handelingen. De bestuurder, die verwondingen had opgelopen, werd na zijn verzorging in het ziekenhuis overgebracht naar het cellencomplex van PZ Neteland. Ook z'n partner werd gearresteerd.

Takeldienst Jimmy Verwimp takelt het verdachte voertuig.   De recherche politie Neteland doet verder onderzoek.

Takeldienst Jimmy Verwimp takelt het verdachte voertuig. De recherche politie Neteland doet verder onderzoek.

Takeldienst Jimmy Verwimp takelt het verdachte voertuig. De recherche politie Neteland doet verder onderzoek.

Takeldienst Jimmy Verwimp takelt het verdachte voertuig. De recherche politie Neteland doet verder onderzoek.

Takeldienst Jimmy Verwimp takelt het verdachte voertuig.

Deel dit artikel